Home Місто Дебой побував на висоті, випобовуючи нову автовишку КП «Міськсвітло». ФОТО

Дебой побував на висоті, випобовуючи нову автовишку КП «Міськсвітло». ФОТО

92

Нову автовишку отримало в подарунок на своє 50-річчя Житомирське комунальне підприємство «Міськсвітло», – повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міськради.

Сьогодні, 31 жовтня 2013 року, на урочисті заходи до підприємства завітали Житомирський міський голова Володимир Дебой, перший заступник міського голови Галина Семенець, голова Богунської районної ради Людмила Янушевич.

Мер Житомира не лише презентував новий автомобіль для КП «Міськсвітло», а й разом із директором підприємства, депутатом Житомирської міської ради Юрієм Янушевичем випробували його, піднявшись на люльці.

«Автовишка АП-18 вартістю 478 тис. грн. придбана за кошти міського бюджету. Автомобіль має потужний двигун, прогресивні технології, електроніку, які роблять транспорт більш економним і підвищують безпеку працівників», — підкреслив Юрій Янушевич.

У свою чергу міський голова наголосив, що колектив КП «Міськсвітло» постійно працює над вдосконаленням мереж і втіленням програм енергозбереження. За останні три роки додатково було освітлено дев’ятнадцять вулиць міста Житомира, які ніколи не мали освітлення, 26 прибудинкових територій, встановлено понад 1800 світлодіодних ліхтарів від місцевого виробника-компанії «РЕК» у рамках співпраці з НЕФКО, влаштовано сучасну підсвітку майдану «Мистецькі ворота», в’їзного знаку «Житомир», скверів.

«Щиро вітаю підприємство зі святом. Маю надію, що цей подарунок зробить роботу працівників комфортнішою, безпечнішою та розкриє ще більше можливостей. Дякую колективу КП «Міськсвітло» за те, що наше місто стає світлішим», — зазначив Володимир Дебой.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here