Home Місто Десантникам 95 бригади вручили нові шеврони. ФОТО

Десантникам 95 бригади вручили нові шеврони. ФОТО

166

 З нагоди професійного свята десантники урочисто отримали нові шеврони, грамоти та відзнаки Міністерства оборони, – йдеться на сторінці 95 бригади в соцмережі.

Напередодні Дня Десантно-штурмових військ, у столиці українського десанту – місті Житомир відбулася прес-конференція за участю керівного складу командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Заступник командувача Десантно-штурмових військ з морально-психологічного забезпечення – начальник управління морально-психологічного забезпечення полковник Олександр Пухальський поінформував ЗМІ про заходи військово-патріотичного виховання, ребрендинг, впровадження нових традицій та нової символіки у військових частинах ДШВ.

 

«Стосовно продовження роботи з ребредингу Збройних Сил: на сьогодні це одне з важливих питань. Основні елементи ребредингу, які ми отримали у 2017 році, – це штандарт командувача Десантно-штурмових військ та берет кольору «марун». Ми на цьому не зупинилися, продовжуємо роботу. І зараз перед вами викладені нові нарукавні знаки Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Це декілька десантно-штурмових, повітрянодесантна та аеромобільна бригади, а також два окремих підрозділи, – розповів полковник Олександр Пухальський.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here