Home Місто Голий піп, якого відлучили від церкви, пристає до вагітних житомирянок. ФОТО

Голий піп, якого відлучили від церкви, пристає до вагітних житомирянок. ФОТО

407

У центрі Житомира, в районі перехрестя вул. Велика Бердичівська – Довженко, розгулює чоловік, що називає себе священником, та пристає до вагітних жінок.

Про це "Першому житомирському" повідомили читачі та надали фото.

"Нещодавно біля торгового центру "Радуга" близько 7:30 ранку це тіло в нетверезому стані приставало до вагітної дружини військовослужбовця 95 бригади, учасника АТО і після словесної перепалки з військовослужбовцем зробило декілька пострілів з пістолета в нього. Його неадекватна поведінка наводить жах на мешканців району, які побоюються за дітей та жінок…", – повідомив очевидець.

За словами читачів, чоловік перебуває на обліку в психіатричному диспансері і неодноразово лікувався там.Називає себе отець Юрій, свого часу мав парафію в с. Кошарище але був відлучений від церкви за крадіжки ікон. Його часто можна побачити напівголим і нетверезим у центрі міста.

Жителі району зазначають, що  вже неодноразово викликали поліцію, проте поки лише відкрили кримінальне провадження за статтею «Хуліганство».

"Це не перший випадок і виклик поліції. І швидше за все, йому нічого не світить… Але нам набридла бездіяльність", – розповів чоловік, який звернувся в редакцію.

Нині ж "екс-піп" продовжує підробляти на кладовищі "Дружба", блукаючи між могил у рясі. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here