Home Місто Креативні бренди в колекції FavoriteShoes

Креативні бренди в колекції FavoriteShoes

1736

Взуттєву справу варто рівняти з мистецтвом: потрібні фантазія, смак, творчий підхід, майстерність, базові знання. Модні чоботи здатні врятувати ноги під час ожеледиці. Високотехнологічна амортизація кросівок покращує спортивні результати. Яскраво-червоні ботильйони перетворюють діловий костюм в образ елегантної бізнес-леді. Які цікаві бренди представляє популярний взуттєвий магазин FavoriteShoes?

Le`Berdes

Творча колаборація французького дизайнера Антуана Леберде і українських інвесторів. Мета — створити фешн-колекції якісного трендового взуття за доступними цінами.

Бренд не обмежує стилістику колекцій: елегантна класика мирно уживається з зухвалим спорт-шиком, модельні човники — з практичними челсі. Якісна матова і лакована шкіра, перфорація, замша, нубук, вишивка, металевий декор і амортизуючі системи: дизайнери Le`Berdes створюють модне зручне взуття бездоганної якості.

BASCONI

Засновник бренду Андоні Басконі був родом з країни Басків та відточував своє мистецтво взуттьовика ще до Другої світової війни у Флоренції. Сьогодні його фірмовий логотип прикрашає кожну модель італійської компанії, що випускає модельне взуття, модні сумки, рюкзаки і сонячні окуляри. У колекції інтернет-магазину FavoriteShoes представлені оригінальні туфлі, ботильйони, ботфорти, челсі, оксфорди і босоніжки респектабельного європейського бренду.

Angelo Ruffo

Відома італійська компанія, яка спеціалізується на класичному чоловічому взутті кежуал- і бізнес-стилю. Бездоганна шкіра, модний дизайн, оригінальний декор ідеально підходять для стильних впевнених чоловіків 21 століття.

Sasha Fabiani

Компанія має титул «кращий бренд Китаю», модне взуття експортується в десятки країн світу. Бренд відрізняється креативними моделями, високотехнологічними матеріалами, оригінальними рішеннями. Туфлі або чобітки від Sasha Fabiani — це найсвіжіші модні тенденції.

CABANI Shoes

Провідний турецький виробник високоякісного взуття. Виробництво засноване в 1983 році в Стамбулі. Сьогодні виробничі цехи компанії перевищують 7200 м², взуття експортується до 41 країни світу. Концепція Total Quality забезпечує бездоганну якість. Дизайнери тяжіють до молодіжного міського стилю взуття комфорт-класу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here