Home Місто Квартира, наче нічний клуб: LED-екран на «Укртелекомі» заважає жителям будинку навпроти. ВІДЕО

Квартира, наче нічний клуб: LED-екран на «Укртелекомі» заважає жителям будинку навпроти. ВІДЕО

1207

Нещодавно у Житомирі на будівлі «Укртелекому» з’явився рекламний LED-екран. Проте вже за декілька днів після того, як його встановили, жителі будинку навпроти «Укртелекому» почали скаржитися, що він засвічує квартири і заважає мешканцям.

Про це у Фейсбук групі «ЖИТОМИР-ІНФО» написала Ліана Фірсова.

За словами жінки, екран доставляє дискомфорт не лише ввечері, а навіть вдень, через те, що працює надто яскраво:

«У вечірній час екран сильно засвічує житловий будинок навпроти, у темний час доби в квартирах яскраво мерехтить світло різних відтінків, що завдає істотного дискомфорту мешканцям. Також при погляді у вікна навіть вдень яскраве світло ріже очі. Звісно, ​​буде направлено колективну скаргу до відповідних інстанцій, до мерії, оскільки дозвіл, якщо він є, вірогідно, надавався виконавчим органом міської ради».

Також вона додала до публікації відео, де кімната з вимкненим світлом перевтілюєтеся у нічний клуб.

Головна архітекторка Житомира Ольга Бронштейн зазначила, що працюватимуть із власником екрану щодо зменшення яскравості екрану:

«Встановили цей екран, бо була заявка, у них є погодження. Вперше почула, що екран заважає мешканцям будинку. Якщо виникає така проблема, то ми поговоримо зі замовником, щоб він спробував зменшим яскравість екрану. Якщо цього буде достатньо і це вирішить проблему – тоді добре. Якщо ні, будемо думати, що робити далі. Ми з ним це питання пропрацюємо, щоб він у найкоротший термін зменшив максимально яскравість».

Публікація житомирян обурила, у коментарях люди тільки і пишуть «Жах!», «Жесть!», проте є і ті, хто радить авторці посту змінити місце проживання.

Нагадаємо, у центрі Житомира розмістили банер казино.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here