Home Влада Мерія Житомира приймає заявки на ремонт ліфтів

Мерія Житомира приймає заявки на ремонт ліфтів

409

У Житомирі до 31 травня міська рада приймає заявки на ремонт ліфтів на умовах співфінансування. На ремонт ліфтів із бюджету виділили 5 млн грн.

«Загалом у Житомирі 415 будинків, у яких є ліфти. Це 1100 ліфтів. За 4 роки ремонтні роботи було виконано в 46 будинках. Ми здійснили ремонт 94 ліфтів. 

Рішенням виконкому було дещо спрощено Порядок проведення конкурсу, а саме: учасникам більше не потрібно подавати довідку про сумарну загальну площу квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку. Враховуючи зміни в Порядку, переможців визначатимуть за відсотком співфінансування співвласників по відношенню до кошторисної вартості.

Враховуючи, що в цьому році виділено 5 мільйонів гривень, я хотів би, щоб голови ОСББ та керівники управляючих компаній звернули увагу на цю можливість та взяли участь у конкурсі», –  розповів начальник управління житлового господарства Андрій Гуменюк.

Для реєстрації заявки на участь у конкурсі, головам ОСББ або керівникам управляючих компаній необхідно: 

  • Провести загальні збори щодо готовності взяти участь у спільному фінансуванні робіт з капітального ремонту ліфтів та делегування повноважень управителю або голові ОСББ виступати замовником робіт.
  • Підготувати належним чином витяг з рішення загальних зборів. 
  • Затвердити розроблений  дефектний акт.
  • Надати дефектний акт до спеціалізованої проектної організації, для розробки ПКД.
  • Повний пакет необхідних документів надати до управління житлового господарства міської ради

Кінцевий строк подачі заявки на право брати участь у конкурсі 18 година 31 травня 2023 року.

Заявки приймаються управлінням житлового господарства Житомирської міської ради за адресою: майдан ім. С.П. Корольова, 4/2, каб. №389, довідки за телефоном 47-07-97, 42-06-19

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here