Home Місто На Житомирщині горіла вантажівка та легковик. ФОТО

На Житомирщині горіла вантажівка та легковик. ФОТО

305

За минулу добу рятувальники області загасили два автомобілі.

Про це повідомляє ДСНС Житомирської області.

23 жовтня о 15:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння автомобіля на 123 км автодороги Київ – Ковель, поблизу села Шевченкове Малинського району. За вказаною адресою виїхали вогнеборці 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

З’ясувалося, що під час руху автомобіля Reno Magnum водій почув сильний тріскіт. Чоловік зупинив вантажівку, і, коли відкрив капот, спалахнув моторний відсік.

Він намагався загасити пожежу вогнегасником, що знаходився у машині. Допомагати гасити палаюча вантажівку зупинилися також водії автомобілів, що проїжджали повз. Однак зрозумівши, що не справляються – зателефонували рятувальникам.

О 15:41 фахівці ДСНС локалізували пожежу, а вже о 16:25 ліквідували. Вогнеборці не дали полум’ю розповсюдитися в кабіну автомобіля. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено двигун вантажівки.

Подібну пожежу, але вже легковика цієї ж доби бійці ДСНС ліквідували в місті Чуднів. При аналогічних обставинах, загорівся моторний відсік автівки ВАЗ 2106. Вогнем знищено двигун транспортного засобу.

Усі обставини обох подій наразі встановлюються фахівцями.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here