Home Місто На Житомирщині триває бойове злагодження підрозділу механізованої бригади. ФОТО

На Житомирщині триває бойове злагодження підрозділу механізованої бригади. ФОТО

168

Військовослужбовці 30 окремої механізованої бригади 8 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України набувають бойової спроможності на полігоні Центру підготовки підрозділів, що на Житомирщині.

Про це повідомляють на сайті Міністерства оборони України.

Ще з початку вересня безпосередньо у польових умовах один із батальйонів окремої механізованої бригади проводить заходи бойового злагодження. Військовослужбовці практично виконують вправи з тактичної підготовки, бойові стрільби зі стрілецької зброї та бойових машин, відпрацьовують вправи з водіння тощо. Окрім штатних військових дисциплін проводиться навчання з порядку несення служби на блокпостах, дії у позаштатних ситуаціях та протидії факторам психологічних стресів.

Командир 8 армійського корпусу генерал-лейтенант Петро Литвин, перевіряючи  хід підготовки підрозділів, акцентував увагу на тому, що військовослужбовці повинні навчатися у тих умовах, в яких їм доведеться виконувати завдання у майбутньому, адже ситуація вимагає повної готовності підрозділів до виконання бойових завдань.

Навчання особового складу проводять лише керівники, які брали участь у проведенні АТО та мають не абиякий бойовий досвід.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here