Home Місто Одне із міст Житомирщини стало переможцем Всеукраїнського конкурсу

Одне із міст Житомирщини стало переможцем Всеукраїнського конкурсу

258

Новоград-Волинський став одним з 6 переможців всеукраїнського конкурсу проектів громад по відновленню природних джерел.

Серед інших міст, що також здобули перемогу – Львів, Івано-Франківськ, Тульчин, Рівне, Долина. Реалізація цих проектів дозволить місцевим громадам отримати 90% фінансування на відновлення природних джерел води. Але впроваджувати проект мають школярі. Діти допомагатимуть очистити джерела води та надалі утримувати їх в чистоті, а також братимуть участь в офіційних церемоніях відкриття відновлених джерел.

В рамках реалізації проекту в Новограді-Волинському вже відбувся навчальний семінар для учнів з питань раціонального використання водних ресурсів. Під керівництвом тренера діти вчилися раціонально використовувати водні ресурси.

Наприкінці проекту його організатори – ПРООН та компанія «Coca-cola» – оцінять активність та творчість підходу шкільних громад до процесу відновлення джерел. Призом для переможців стане навчальна поїздка  до Києва із відвідуванням Водно-інформаційного центру, Представництва Організації Об’єднаних Націй та компанії «Coca-cola», повідомляє прес-служби Новоград-Волинської міськради.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here