Home Місто Офіційно представили нового очільник УСБУ в Житомирській області Романа Семенченко

Офіційно представили нового очільник УСБУ в Житомирській області Романа Семенченко

227

5 вересня заступник Голови Служби безпеки України генерал-лейтенант Володимир Породько представив особовому складу Управління СБ України в Житомирській області нового керівника регіонального органу – полковника Романа Юрійовича Семенченка, призначеного на цю посаду Указом Президента України від 2 вересня 2013 року.

В офіційному представленні нового очільника УСБУ взяли участь голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, керівники правоохоронних і контролюючих структур регіону.

Вітаючи новопризначеного керівника управління, очільник області Сергій Рижук зазначив: «У нас із обласним управлінням СБУ склалися цілковито ділові і принципові стосунки, що будуються на взаємодовірі. Я – за продовження таких принципових, відвертих, об’єктивних взаємин. Гарантую у нашій співпраці діловий, людський підхід, якщо необхідно, допомогу, підтримку». Враховуючи увагу Президента України Віктора Януковича до питань взаємодії органів виконавчої влади з правоохоронними органами, Сергій Рижук наголосив: «Ми будемо працювати на подальший гарний результат на основі спільних дій, як того вимагає від нас Президент України».

________________________________________________

Роман Семенченко має вищу юридичну освіту.

В органах Служби безпеки України з 1993 року, має значний досвід оперативної та управлінської роботи. До призначення на Житомирщину упродовж двох років обіймав посаду заступника начальника УСБУ в Дніпропетровській області.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here