Home Місто Патрульні поліцейські Житомира ще не приступили до роботи, але вже затримали крадійок

Патрульні поліцейські Житомира ще не приступили до роботи, але вже затримали крадійок

158

Слухачі Житомирського тренінгового центру  миттєво відреагували на крик про допомогу. Місцева жителька повідомила про крадіжку та вказала на двох жінок, які намагалися втекти. Поліцейські затримали підозрюваних та повідомили на спецлінію «102».

Про те, що її 90-річну матір щойно обікрали, правоохоронцям повідомила 68-річна житомирянка. За словами заявниці, близько 12.00 вона зайшла до помешкання старенької та застала там двох смаглявок, які ніби запропонували господині поворожити. Спровадивши з будинку незваних гостей, жінка помітила, що з сумки матері зникли гроші. Вона вибігла на двір, сподіваючись наздогнати крадійок, та почала кликати на допомогу.

У цей час поруч проходили слухачі тренінгового центру, розташованого поруч. Хлопці, швидко зорієнтувавшись у ситуації, затримали жінок, на яких вказала заявниця, та повідомили колег. На місце події прибули працівники Житомирського відділу поліції.

Затриманими виявились 37-річна жителька Дніпропетровської області та 39-річна жителька Харківщини. У них вилучили 300 гривень, викрадених з гаманця пенсіонерки.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин події.

Як повідомляють у поліції, обом жінкам загрожує арешт на строк від 3 до 6 місяців або обмеження чи позбавлення волі на строк до 5 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here