Home Місто Під Житомиром троє чоловіків силоміць заштовхали молоду жінку в чорний BMW. ВІДЕО

Під Житомиром троє чоловіків силоміць заштовхали молоду жінку в чорний BMW. ВІДЕО

287

На виїзді з Житомира на автозаправці троє чоловіків силоміць заштовхали молоду жінку в автомобіль та поїхали у сторону Бердичева. Про це поліцію сповістили очевидці.

По тривозі були підняті працівники Житомирського районного управління, зокрема відділу поліції №1, та Бердичівського районного відділу – на території обох районів було введено «Перехват», повідомляє поліція.

Завдяки записам камер відеоспостерження поліцейські швидко перевірили отриману інформацію та встановили номерні знаки транспортного засобу ймовірних порушників. Автомобіль «БМВ» чорного кольору дійсно рухався у напрямку Бердичева.

Наздогнали його між селами Осиковим та Гришківцями інспектори сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 Житомирського районного управління.

У салоні авто знаходились лиш троє чоловіків. На запитання поліцейських про жінку молодики відповіли плутаними поясненнями.

У результаті вдалося з’ясувати, що чоловіки приїхали на Житомирщину, аби помістити її до спеціального закладу для проходження корекційної програми. Неподалік місця призначення вони зупинились на автозаправці для перепочинку. Однак у жінки стався напад і вона різко змінила свої наміри щодо поїздки.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here