Home Місто По договору термін експлуатації плитки на тротуарах в Житомирі лише 3 роки,...

По договору термін експлуатації плитки на тротуарах в Житомирі лише 3 роки, – активіст

300

“Сьогодні нарешті отримав копії договорів з львівською компанією «Ві.Ай.Пі. Будівельна компанія», яка займається реконструкцією тротуарів у Житомирі, – повідомив на своїй сторінці у соцмережі громадський активіст Микола Череднік. – І що цікаво: договори на 48-ми сторінках, хоча пан Ясюнецький О. О. (екс-заступник міського голови, – ред.) відповідав, що договори займають 372 аркуші, і що надання цих договорів коштуватиме більше 1500 гривень.

Насправді, надати електронну версію документів для міського бюджету не коштувало нічого. Можливо, просто не хотіли, щоб ці документи ставали доступними для широкої громадськості?

Читайте також: Виробник дає 15 років гарантії на плитку, яку укладають в центрі Житомира

Нагадаю, свого часу саме пан Ясюнецький говорив про гарантію терміном 15 років. А тепер увага: у договорах, підписаних між містом, в особі управління капітального будівництва міськради, та підрядником, йде мова про гарантійний  термін експлуатації лише 3 роки.

І навіть, якщо виробник плитки дає гарантію на тротуарну плитку 15 років, то через три роки місто не зможе висунути ніяких претензій до виробника плитки. Підприємство-виробник не має забов’язань перед містом.

Читайте також: Львівська фірма, яка займалася реконструкцією тротуарів у Житомирі, звернулася із позовом до суду

Як свідчать матеріали кримінальної справи, дані щодо походження тротуарної плитки взагалі не встановлені. Маю велику надію, що ця справа не загубиться та не спуститься на гальмах, а винні понесуть заслужене покарання», – додав Череднік.

Читайте також: Поліція підозрює, що ремонт тротуарів в центрі Житомира завищили на 3 млн грн


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here