Home Місто Поліція відреагувала на відео про переїзд автівкою собаки: жодного стосунку до поліції...

Поліція відреагувала на відео про переїзд автівкою собаки: жодного стосунку до поліції чоловік не має

494

Поліція спростувала інформацію, що шириться соцмережами, і запевнила, що чоловік, який переїхав собаку, жодного відношення до правоохоронних органів не має.

Пост опублікували в Фейсбук:

“Водій автівки встановлений та опитаний. Це житомирянин, який проживає у цьому ж мікрорайоні, 1971 року народження. ЖОДНОГО СТОСУНКУ до поліції він НЕ МАЄ. Кваліфікація його дій – ст. 124 КУпАП. За його словами, він не помітив собаку, яка лежала, і, тим більше, не мав умислу її травмувати. Навпаки зупинився, аби подивитись, що трапилось, а коли собака побігла, то вирішив, що з нею все гаразд. Наступного дня теж приїхав до ветеренарної клініки, аби пересвідчитись, що все так і є. Оплатив огляд та надання необхідної допомоги собаці”.

У поліції підтверджують, що між пасажиркою авто та волонтеркою виник конфлікт.

“Чомусь дорослі люди, які, на відміну від тварин, уміють говорити, не змогли цивілізовано домовитись і спокійно вирішити питання. На місце викликали наряд поліції і правоохоронці втихомирювали сторони та прийняли їх заяви”, – деталізували правоохоронці.

Нагадаємо, на вихідних чоловік на очах у дітей переїхав собаку. Тварину знайшли волонтери, чоловік дав на лікування собаки 300 грн.

Читайте також: У Житомирській області діти знущалися над собакою заради лайків в Інстаграм. ВІДЕО

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here