Home Місто Помічником нового тренера ФК «Полісся» буде Максим Калиниченко

Помічником нового тренера ФК «Полісся» буде Максим Калиниченко

163

Перед футбольною командою «Полісся» стоять задачі, які потрібно виконувати. Насамперед, це вихід в Першу лігу за підсумками 2018-2019 років. Тому всі футболісти, у тому числі немісцеві, які перейдуть з інших клубів, будуть грати лише за Житомир та віддаватимуть свої сили «Поліссю».

На цьому наголосив новий тренер ФК «Полісся» Олександр Призетко, якого представили Ігор Гундич та міський голова Сергій Сухомлин27 грудня.

«Перший збір команди робимо на штучному полі. За цей час ми подивимось, як працюють футболісти на полі і тоді вирішимо, які гравці залишаються в команді, які підходять під наше бачення чи ні. Якщо місцеві футболісти відповідають тому рівню, на який ми ставимо собі задачі, то я готовий працювати. Але перед командою стоять задачі, які потрібно виконувати. Я приїхав до вас з Харкова, але якщо я тут працюю, то вже став «вашим». І я це донесу футболістам з інших міст, які гратимуть тут. Всі футболісти будуть грати лише за Житомир, віддаватимуть своої сили за «Полісся», – зазначив Олександр Призетко.

Також тренер розповів, що перший збір планується проводити у Вінниці, де є хороше поле із штучним покриттям. Тим більше, що відстань від Житомира недалека.

Голова ОДА Ігор Гундич акцентував на тому, що для тренувань футбольного клубу професійного рівня у Житомирі має бути два поля – із штучним та натуральним покриттям.

«Цього року ми закладаємо кошти, щоб у наступному зробити штучне поле для тренувань гравців розміром 68 на 105 м. Це дозволить команді вже в січні-лютому тренуватись на своїй базі. Крім того, не в кожного клубу Першої ліги є така база, яку має ФК «Полісся». А з тими поліпшеннями, які ми плануємо, тренувальний процес буде ще покращуватись. Наразі ми підібрали тренера професійного рівня, а в період міжсезоння Олександр самостійно підбиратиме футболістів», – підкреслив Ігор Гундич.

Олександр Призетко зазначив: «Селекційна робота ведеться постійно. Я знаю багатьох футболістів, які хочуть працювати у ФК «Полісся» та зі мною. Тому для тих позицій, яким потрібне підсилення, ми обов’язково знайдемо хороших гравців. З сьогоднішнього дня я повністю включаюсь в роботу і з укомплектуванням команди проблем я не бачу».

Як повідомляє прес-служба ОДА, помічником у нового тренера ФК «Полісся» буде Максим Калиниченко – колишній український футболіст, півзахисник, у минулому – гравець збірної України.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here