Home Місто Потужна повінь у Росії пошкодила 643 будинки і вбила більше 170 людей

Потужна повінь у Росії пошкодила 643 будинки і вбила більше 170 людей

123
В результаті повені в Краснодарському краї постраждали 643 будинки, 96 з яких були повністю зруйновані, повідомляють в МНС Росії.
 
За останніми даними, 3300 осіб позбулися всього свого майна, 18,7 тисячі людей позбулися майна частково. Для постраждалих мешканців передбачена компенсація до 100 тисяч рублів за пошкоджені будинки або речі, пише Gazeta.ua.
 
У Кримську без газу залишаються 418 будинків. У більш ніж 4600 осіб немає електрики. Порушена подача води в Нижньобаканській і Неберджаєвській.
 
В результаті повені, що сталася внаслідок сильних дощів, постраждали Кримськ, Геленджик, Новоросійськ, село Дивноморське, станиці Ніжнебаканская, Неберджаєвська і Кабардинка.
 
За останніми даними, загинули більше 170 осіб. Найбільше загиблих виявили у Кримську.
 
Компенсації сім’ям загиблих складуть мільйон рублів. Коли будуть виплачені гроші, не повідомлялося. Губернатор Краснодарського краю Олександр Ткачов також обіцяв побудувати постраждалим від лиха жителям нові будинки до зими. За свідченнями очевидців, місцеві жителі ставляться до заяв влади з недовірою.
 
У місті поширювалися чутки про те, що причиною повені могло стати навмисне скидання води з Неберджаєвського водосховища. Проте в результаті ця версія не знайшла підтверджень.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here