У загальноосвітніх школах Бердичівського району сніданок готували із курячого філе, м’яса яловичини з простроченим терміном придатності.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області.
У пришкільних таборах відпочинку Новоград-Волинського району використовувалися молочні продукти без маркування та етикетки на тарі, а також зіпсовані продукти, непридатні для вживання.
Окрім цього, усупереч Порядку організації харчування дітей у навчальних та оздоровчих закладах, затвердженого Міністерством охорони здоров’я України та Міністерством освіти та науки України, до роботи в пришкільному оздоровчому таборі допущено працівників, які не пройшли медичний огляд.
Установлено й інші порушення. З метою їх усунення внесено акти прокурорського реагування, за результатами розгляду яких до дисциплінарної відповідальності притягнуто 4 посадові особи.