Home Місто Рибний патруль Житомирщини зароблятиме 8-9 тис грн, поки триває конкурсний відбір

Рибний патруль Житомирщини зароблятиме 8-9 тис грн, поки триває конкурсний відбір

110

23 листопада останній день подачі документів для конкурсного відбору на посади керівників до рибоохоронного патруля у Вінницькій, Волинській, Донецькій, Житомирській, Сумській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Про це повідомляють в Державному агентстві рибного господарства України.

«Очікується, що заробітна плата патрульним буде складати 8-9 тис грн., за рахунок внутрішньої оптимізації та отримання додаткового фінансування в рамках державного бюджету. Планується, що наступного року патрульні будуть отримувати близько 10 тис грн», – наголосив Голова Держрибагентства Ярема Ковалів.

Конкурс до рибного патруля відбудеться відповідно до вимог нової редакції Закону «Про державну службу», включатиме електронне тестування та співбесіду. Обрані керівники координуватимуть процес відбору інспекторського складу рибних патрульних у відповідних регіонах.

Для участі в конкурсному відборі претендент особисто подає та/або надсилає поштою (04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 45-а) комісії наступні документи. З переліком можна ознайомитись за посиланням.

За додаткової інформації звертайтесь за телефоном: (044) 486-99-18 або на електронну адресу: kadry@darg.gov.ua

Нагадуємо, з умовами проведення конкурсу, посадовими обов’язками, кваліфікаційними вимогами можна ознайомитись за посиланням.

Запуск рибоохоронного патруля на території всієї України є складовою Концепції реформування рибного господарства. Відповідно до неї 30.09.2015 р. КМУ було прийнято Постанову №894 «Питання функціонування територіальних органів Державного агентства рибного господарства», відповідно до якої розпочалася реформа органів рибоохорони: ліквідація діючих органів рибоохорони та створення нового органу «рибоохоронного патруля».

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here