Home Місто Сухомлин розказав про проблеми валідаторів і пообіцяв їх вирішити

Сухомлин розказав про проблеми валідаторів і пообіцяв їх вирішити

190

Міський голова Сергій Сухомлин подякував житомирянам за критичні коменти під його постом у Facebook, який був присвячений електронній оплаті проїзду у громадському транспорті Житомира та розповів про його перевірку.

«Дякую всім за фідбек під попереднім постом про транспорт. Вчора перевіряли, як працює безконтактна оплата на приватних маршрутах №44, №5, №58, №1 та на тролейбусах №1, №1Б, №2 та №8. Згоден, проблеми є. Вирішуємо», – пише міський голова.

Він розповів, що деякі банківські картки працюють з затримкою, а транспортна картка працює Ідеально. У тролейбусах ситуація набагато гірша – жодна банківська картка не спрацювала.

«Отже, було 6 видів карток: 5 банківських та одна транспортна (е-квиток). По приватних маршрутках: кілька секунд затримки з банківськими картками VISA і MasterCard (різні банки), транспортна – літає. Водії реагували спокійно, самообслуговування. У тролейбусах ситуація гірша. В жодному не вдалося розрахуватися банківською карткою в кондуктора. Тільки е-квитком. В управлінні транспорту кажуть: після перелаштування системи на нові тарифи почалися збої. До кінця тижня обіцяють виправити», – йдеться у пості.

Сухомлин наголосив, що місто більше двох років готувалися цього проєкту.

«Легше розповідати, як має бути, ніж втілити це на практиці. Зокрема, навчити людей і правильно скомунікувати зі споживачами послуг. Так вийшло, що Житомир — перше місто в Україні, яке запустило Е-квиток. А першим завжди важче. Ще раз дякую за розуміння, зворотній зв’язок та конструктивні зауваження. Все врахуємо», -підсумував мер.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here