Home Місто У міськраді підготували подарунки для дітей без належної батьківської турботи

У міськраді підготували подарунки для дітей без належної батьківської турботи

205

Попри пандемію COVID-19 діти із сімей вразливих категорій не залишаться цьогоріч без свята. 

У міській раді кажуть: дітлахам, що в силу різних причин залишилися без належної батьківської турботи, новорічний настрій подарують.

Наразі серед структурних підрозділів міської ради проходить акція зі збору подарунків для дітей що найбільше потребують уваги, а їх на обліку служби – 165. Серед них – діти, батьки яких ухиляються від виконання своїх батьківських обов’язків; діти, що залишають своє постійне місце проживання; діти, що зазнали насилля, та інші вразливі категорії.

Працівники служби (управління) у справах дітей планують відвідати кожну вразливу родину, аби створити дітям радість… В попередні роки служба організовувала різноманітні майстер-класи. «Ми ліпили з дітками вареники, випікали піцу, ходили разом в кінотеатр, – каже Ольга Бібла, начальниця служби (управління) у справах дітей. – В цьому ж році, на жаль, не можемо організувати заходів за участі великої кількості людей. Та ми перетворимося в казкових героїв та обов’язково привітаємо дітей».

Долучитися до збору подарунків може кожен: солодощі, іграшки та дитячі книжки можна принести в каб. № 128 (перший поверх міськвиконкому). Така доброчинна акція триватиме до 11 грудня.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here