Home Місто У місті стартував проект «Студія свідомого житомирянина»

У місті стартував проект «Студія свідомого житомирянина»

104

У приміщенні обласної бібліотеки ім. О. Ольжича 20 вересня, відбулась перша студія проекту Молоді Демократичного Альянсу «Студія свідомого житомирянина».

Тренінг відвідали 25 учасників, які в процесі лекції-обговорення дізнались про тонкощі громадської діяльності, про створення організації, залучення та пошук однодумців та про переваги громадсько-активної людини на сучасному ринку праці. Всю інформацію розповів учасникам тренер Іван Лукеря – громадський активіст, політолог, аналітик Українського незалежного центру політичних досліджень, експерт Реанімаційного пакету реформ та член правління ВМГО "Молодь Демократичного Альянсу".

У другому модулі, тренер Анастасія Шимчук  пояснила учасникам різницю між волонтером та громадським активістом, розповіла про секрети не лише успішного залучення волонтерів, а й успішного продовження стосунків та спільної роботи. Анастасія Шимчукгромадський активіст, юрист, експерт Українського незалежного центру політичних досліджень, фахівець з форм самоорганізації громадянського суспільства, голова ВМГО "Молодь Демократичного Альянсу ".

Реєстрація на наступну студію почнеться вже 5 жовтня, а власне студія відбудеться 25 жовтня 2015 року.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here