Home Місто У Вінницькому клінічному центрі показали, як лікують житомирських військових. ФОТО

У Вінницькому клінічному центрі показали, як лікують житомирських військових. ФОТО

127

Медичну реабілітацію житомирські бійці – учасники антитерористичної операції – проходять у лікувальних закладах, розташованих не тільки у Житомирській області, а й за її межами. Так багато військовослужбовців 95-ої Житомирської окремої аеромобільної бригади та 30-ої окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського лікуються і відновлюють своє здоров’я у Вінницькому військово-медичному клінічному центрі.

Зокрема, хворі хірургічного та терапевтичного профілів оздоровлюються у фізіотерапевтичній клініці, лікування у якій проводиться на основі природних факторів з широким застосуванням бальнеологічних, фізіотерапевтичних, нетрадиційних та реабілітаційних комплексів, методів та методик. Для лікування та реабілітації військовиків використовуються, зокрема, електро-, магніто-, світло-, грязелікування, лазеро-, механо-, баротерапія, ЛФК.

Протягом 2014 року у вінницькому центрі впроваджено вісім нових методик для лікування бійців, які під час виконання завдання на сході країни отримали кульові та мінновибухові поранення, черепно-мозкові травми, різноманітні переломи.

 За матеріалами прес-служби облдержадміністрації.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here