Home Місто У Житомирі 4 відділення вогнеборців ліквідували пожежу в житловому будинку та врятували...

У Житомирі 4 відділення вогнеборців ліквідували пожежу в житловому будинку та врятували ще дві оселі

133

 16 лютого о 19:35 до Служби порятунку «101» м. Житомир надійшло повідомлення про пожежу в приватному одноповерховому житловому будинку на дві сім’ї. На місце події було направлено 2 відділення вогнеборців 1-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю з’ясувалося, що через пізнє виявлення пожежі та виклик рятувальників, дах оселі, загальною площею 120 кв.м, вже був повністю охоплений полум’ям. Також існувала загроза поширення загоряння на 2 житлові будинку сусідів, розташовані по обидва боки на відстані 3-4м. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення про залучення додаткового пожежного розрахунку частини спеціальної техніки аварійно-рятувального загону та 2-ї державної пожежно-рятувальної частини. 



Одночасно з гасінням вогнеборці подавали воду на захист сусідніх споруд. О 20:23 бійцям ДСНС вдалося локалізувати пожежу, а о 21:53 ліквідувати. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Рятувальники не допустили збільшення масштабів пожежі. Вогнем знищено дах будинку. 


Загалом до ліквідації надзвичайної події залучено 20 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Причина займання наразі встановлюється.   


У ДСНС України у Житомирській області
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here