Home Місто У Житомирі мододь ознайомиться зі специфікою прикордонної служби

У Житомирі мододь ознайомиться зі специфікою прикордонної служби

95

Напередодні Дня захисника України о 10 годині 13 жовтня прикордонники Північного регіонального управління проведуть патріотичний захід для допризовної молоді міста Житомира, яке пройде під гаслом «Я патріот України».

Саме тут майбутні захисники Вітчизни зможуть ознайомитись зі специфікою прикордонної служби, дізнаються про героїчні сторінки літопису прикордонників, які разом з військовослужбовцями Збройних Сил України мужньо виконують бойові завдань на сході країни в зоні АТО.

Також молодь, зможе дізнатись про загрози, які є характерними на Північному кордоні України та ознайомитись з сучасними зразками техніки, зброї, спецзасобами і амуніції.

Фахівцями кінологами для учнів буде показано виступ навченості службових собак, а персоналом відділу прикордонної служби (тип «С») буде продемонстровано застосування сили прикордонного наряду під час виконання завдань за призначенням.

В це й же день напередодні Дня захисника України гурт «Румах» зі своєю концертною програмою завітає до охоронців північного рубежу.

Наступного дня 14 жовтня, саме на День Покрови Пресвятої Богородиці, яка з козацьких часів є днем захисників рідної землі, в 13 годині за участю настоятеля Свято-Михайлівського собору міста Житомир персоналу Північного регіонального управліннявідбудеться закладення та освячення першого каменю на будівництво Православної Каплички.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here