Home Місто У Житомирі невідомі намагалися заманити дітей до авто. ОНОВЛЕНО

У Житомирі невідомі намагалися заманити дітей до авто. ОНОВЛЕНО

401

Цікаве відео пропонували показати дітям віком 13 років невідомі в автомобілі Volvo 30 червня близько 17:00 у Житомирі біля мосту на Богунії.

Невідомі запрошували дітей в автомобіль, а після відмови пробували ще декілька разів заманити хлопців усередину авто – сказали, що чекатимуть вище на мосту.

Про це повідомила житомирянка Олена Губанова:

«Вчора невідомі чоловіки, на автомобілі Volvo близько 17:00 в районі мосту на Богуніі намагалися заманити мого сина та його друзів до машини, дітям по 13 років. Спроб було декілька…. Переконували, що покажуть дітям цікаве відео в машині, після відмови, сказали, що будуть чекати зверху на мосту. Прошу поради, куди можна звернутися із заявою, так щоб був результат і поліція звернула увагу на даний інцидент. Прошу максимальний репост».

Жінка зазначила, що збирається до поліції.

У коментарях представниця правоохоронних органів зазначила, що з авторкою посту вже зв’язалися поліцейські і працюють з обставинами події.

ОНОВЛЕНО.

Пізніше жінка видалила пост.

Як повідомили в поліції, спроб викрадення та протиправних дій із боку водія не було. Той зупинився, аби запитати хлопчаків, чи не в курсі вони, хто знімає ковпаки з колес авто.

"Друзі, сьогодні у багатьох з вас знайшов відклик допис житомирянки про нібито спробу стороннього чоловіка учора у районі Богунії обманом посадити у машину кількох підлітків.

Інформуємо, що поліцейські Житомирське районне управління поліції оперативно зв’язались з мамою-дописувачкою та з’ясували відомі їй деталі події, також з її дозволу поспілкувались з сином.

Згодом під час перевірки отриманої інформації встановили і автомобіль ("Вольво"), і його водія, і зміст його розмови з дітьми.

Чоловік дійсно зупинився біля хлопчаків, але цікавився, чи не в курсі вони того, хто знімає ковпаки з колес автомобілів (останнім часом у цьому районі сталося кілька таких випадків і відеокамери зафільмували групу підлітків поблизу машин).

Тобто жодних спроб викрадення чи інших протиправних дій щодо дітей НЕ БУЛО. І мама, і водій поспілкувались у райуправлінні поліції та порозумілись".

Мама, син і водій поспілкувалися у відділку та порозумілися.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here