Home Місто У Житомирі виявили 250 «нічиїх» зупинок громадського транспорту

У Житомирі виявили 250 «нічиїх» зупинок громадського транспорту

355

У Житомирі 250 зупинок громадського транспорту знаходяться у підвішеному стані. Як виявилося, жодна з них не перебуває на балансі того чи іншого комунального підприємства або установи. Про це повідомив начальник управління транспорту Костянтин Підпокровний.

За його словами, з 350 зупинок у Житомирі 250 не стоять ніде на балансі. Відповідно жодна з них повноцінно не прибирається та не обслуговується. 

“Наразі з 350 зупинок громадського транспорту 250 – нічиї. Це питання потрібно вирішувати, але без фінансування цього зробити не можна. На утримання цих зупинок потрібно близько 250 тисяч. Крім того, усі ці зупинки мають стати на баланс підприємства, працівники якого будуть доглядати ці зупинки”, – пояснив чиновник.

Депутати запропонували виставити ці зупинки на конкур та запропонувати рекламним агентствам та підприємствам. Втім, для початку зобов’язали управління транспорту підготувати усю необхідну інформацію для того, щоб комунальне підприємство “Житомиртранспорт” змогло взяти їх на баланс.

“Якщо немає коштів, то давайте їх виділимо для того, щоб комунальники за цими зупинками могли доглядати та прибирати. Спочатку їх потрібно прийняти на баланс, а потім говорити про суми, які потрібні для утримання”, – запропонували депутати.

Також члени бюджетної комісії рекомендували підрахувати скільки коштує поставити на баланс одну зупинку. Всю інформацію та розрахунки працівники управління погодилися надати до кінця тижня.


 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here