Home Місто У житомирській міліції побудують каплицю

У житомирській міліції побудують каплицю

83
У Житомирі в обласном управлінні міліції заклали наріжний камень під будівництво нової каплиці на честь святого князя Олександра Невського. 
 
Право на закладання першої плити будівництва належало архієпископу Житомирському і Новоград-Волинському, Високопреосвященнішому Никодиму.
 
Каплицю православного віросповідання зможуть відвідувати кожен із працівників міліції безпосередньо перед заступанням на службу або після такої, прес-служба УМВС області.
 
"Для самих працівників міліції надзвичайно важливо поряд з місцем несення служби мати духовну віддушину. Ми вже маємо надзвичайно позитивний досвід, коли на заняття з професійної підготовки як в Управління МВС, так і в районні відділи запрошуємо представників духовенства для проведення лекцій нашим працівникам. Їх мета – звернення до Слова Божого в умовах несення нелегкої служби в ім’я українського народу", – говорить головний міліціонер Житомирщини Олександр Просолов. 
 
Відтак зусиллями релігійної громади на Старому Бульварі поблизу юнацької бібліотеки невдовзі постане ще одна святиня – будівля Православної каплиці святого благовірного князя Олександра Невського на 35 місць.
 
За проектом вона буде величною і ошатною, де для кожного знайдеться місце для зустрічі з Богом. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here