Home Місто У Житомирі продовжать ремонт тротуарів по Бердичівській за 4,7 млн.грн

У Житомирі продовжать ремонт тротуарів по Бердичівській за 4,7 млн.грн

420

17 березня “Управління автомобільних шляхів” Житомирської міської ради оголосило тендер на ремонт тротуарів по вулиці Великій Бердичівській (ділянка від вул. Шевченка до вул. Жуйка). Ремонт обійдеться майже в 5 мільйонів гривень.

Очікувана вартість: 4 740 465, 60 млн.грн.

ДК 021:2015 45230000-8 «Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг, вирівнювання поверхонь». Поточний ремонт асфальтобетонного покриття тротуарів по вул. Велика Бердичівська (ділянка від вул. Шевченка до вул. Жуйка)”, – йдеться на прозоро.

У технічному завданні йдеться, що буде проводитися ліквідація вибоїн машиною для ямкового ремонту прямоструменевим методом при глибині вибоїн до 50 мм. Також буде задіяна спеціальна машина для ліквідації вибоїн ямкового ремонту. 

Кінцевий строк подання пропозицій до 26 березня.

Нагадаємо, капітальний ремонт Київської від перехрестя Небесної Сотні до шляхопроводу по Київському шосе мав коштувати 135 млн грн, однак договір із підрядником розірвали.  У лютому до повномасштабної війни підрядники планували завершити цю ділянку капремонту за місяць.

Дивіться також: як ремонтували тротуари на вулиці Покровській. Також, як у Житомирі ремонтували тротуари та асфальт на Київській.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here