Home Місто Учасники АТО з Житомирщини мають право на безкоштовне зубопротезування

Учасники АТО з Житомирщини мають право на безкоштовне зубопротезування

157

Безкоштовне зубопротезування – це пільга, яку мають усі учасники АТО та члени сімей загиблих учасників Житомирщини.

Станом на 21 жовтня 2015 року до КП «Стоммакс» звернулися 92 учасника АТО та 5 осіб із сімей загиблих учасників АТО. Загальна сума протезування становить 393 тис. 990 гривень, інформує прес-служба ОДА.

Протезування проходить у три етапи: підготовка до протезування, власне протезування та заключна частина. Матеріали, які використовуються – металокераміка нового покоління німецького виробництва «Vita» та бюгель.

«Протезування учасників АТО забезпечується безкоштовно, компенсує витрати обласний бюджет за цінами 2013 року. У нас є відповідне обладнання, технологія та фахівці, які володіють цими технологіями. Ми виконуємо усі види протезних робіт», – зазначив головний лікар КП «Стоммакс» Валентин Кузьмінський.

Стоматологічне лікування для учасників АТО та членів їх родин також забезпечується безкоштовно. Для цього потрібно лише звернутися до клініки або до Центру допомоги учасникам АТО.

Документи для безкоштовного протезування та лікування:

– довідка учасника АТО;
– реєстрація в Житомирській області або в місті Житомирі або приписка до військової частини та території Житомирщини;
– посвідчення учасника бойових дій;
– ідентифікаційний код.

Адреса КП «Стоммакс»: м. Житомир, вул. 1-го Травня, 2. Прийомні дні з понеділка по п’ятницю. Телефон для довідок: (093) 012-32-46.

Адреса Центру допомоги учасникам АТО: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1, каб. 101. Прийомні дні – з понеділка по п’ятницю. Тел. для довідок: (0412) 47-50-06.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here