Home Місто В Чуднівському районі під час пожежі загинув 63-річний чоловік

В Чуднівському районі під час пожежі загинув 63-річний чоловік

115

23 листопада о 06:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дерев’яному житловому будинку в с. В.Коровинці Чуднівського району.

На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем охоплено покрівля та перекриття на загальній площі 40 кв.м. Осередок загоряння знаходився на підлозі прибудованої до оселі кухні. Також сусіди повідомили, що всередині задимленого будинку можливо знаходиться і власник оселі. В одній із кімнат вогнеборці виявили тіло 63-річного власника житла, без ознак життя.

Для ліквідації загоряння свої дії рятувальники спрямували на одночасне гасіння кухні та відбиття полум’я від житлової оселі. Крім того, для підвозу води було залучено пожежний взвод військової частини у складі 4 чоловік.

Пожежу о 06:55 локалізовано, ліквідовано о 08:20. Вогнеборцям довелось тривалий час розбирати та проливати дерев’яні конструкції задля недопущення повторного загорання.

Загалом до гасіння залучалися 4 працівники ДСНС, 4 працівники військової частини та 2 одиниці пожежної техніки. Причина пожежі наразі з’ясовується.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here