Home Місто В Чуднівському районі п’яна жінка за кермом чужої автівки потрапила в ДТП

В Чуднівському районі п\’яна жінка за кермом чужої автівки потрапила в ДТП

275

У Чуднівському районі хмільні посиденьки для місцевої жительки закінчилися дорожньо-транспортною пригодою на чужій автівці. Про це інформують у відділі комунікації ГУНП в Житомирській області.

Близько 18 години 26 липня до поліції зателефонувала жінка і повідомила, що потрапила у ДТП у с. Бурківцях Чуднівського району.

Коли на місце події прибули правоохоронці, з’ясувалося, що 38-річна заявниця, перебуваючи за кермом автомобіля «Fіаt Skudо», не впоралася з кермуванням і з’їхала у кювет. На щастя, ушкоджень зазнала лише автівка, жінка у ДТП не постраждала. Під час подальшого спілкування виявилося, що машина не належить заявниці, а стан її тверезості викликав відверті сумніви у поліцейських.

У той же час правоохоронці отримали повідомлення про викрадення автомобіля аналогічної марки із сусіднього с. Карпівки. Відомості про розшукувану машину повністю співпали з ознаками пошкодженої у дорожній пригоді. Кермувальниця також підтвердила, що сіла за кермо чужої автівки… спересердя.

У подальшому з’ясувалося, що справжній власник «Fіаt Skudо», 48-річний хмельничанин, приїхав до знайомих на Житомирщину у справах. По ходу їх вирішення він та ще один його товариш зупинилися  у домогосподарстві знайомого жителя с. Карпівки. Влаштували спільне застілля, в якому брала участь і господиня. Коли ж між учасниками чаркування виник конфлікт, у розпалі словесної суперечки жінка, певне, не зумівши приборкати власні емоції, вибігла на подвір’я, завела автівку гостя-хмельничанина і поїхала геть.

Як повідомив начальник Чуднівського відділення поліції Анатолій Корнієць, винуватицю буде притягнуто до відповідальності згідно із законом. Окрім покарання за вчинену у стані сп’яніння дорожньо-транспортну пригоду, жінці може загрожувати чималий штраф, обмеження чи позбавлення волі строком від 3 до 5 років за незаконне заволодіння транспортним засобом (ст. 289 ККУ).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here