Home Місто В Глибочиці горів двоповерховий житловий будинок. ФОТО

В Глибочиці горів двоповерховий житловий будинок. ФОТО

161

13 червня о 10:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому житловому будинку в с. Глибочиця Житомирського району.

Про це інформує прес-служба У ДСНС у Житомирській області.

"До місця виклику негайно виїхали два відділення вогнеборців 1-ї та 11-ї Державних пожежно-рятувальних частин у кількості 9 чоловік. Вони встановили, що за вказаною адресою горить дах гаражу, прибудованого до житла. Також вогонь вже частково перекинувся на частину даху, що над оселе, – йдеться у повідомленні.

– Провівши розвідку, надзвичайники виявили осередок займання саме в приміщенні гаражу. Перше відділення вогнеборців приступило до гасіння покрівлі над гаражем, а інше – над житловим будинком. Під час ліквідації пожежі рятувальники встигли винести з палаючої будівлі для охолодження два балони: газовий та кисневий, які у подальшому виявилися пустими".

О 11:13 пожежу вдалося локалізувати, а о 13:21 – ліквідувати. Внаслідок пригоди вогнем знищено 60 кв. м покрівлі та частково перекриття будівлі. Загиблих та травмованих не виявлено. Причину пожежі з’ясовують фахівці.  

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here