Home Місто В міськраді знову заговорили про GPS-контроль в маршрутках

В міськраді знову заговорили про GPS-контроль в маршрутках

143

 Новий заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Євгеній Демчик пропонує обладнати маршрутки системою GPS-контролю.

Про це він повідомив в соцмережі.

"Приміські маршрутки скоро будуть обладнані системою GPS-контролю. Це буде однією з основних умов для їх пересування по місту. На сьогоднішній день з ними є декілька проблем. Зокрема, вони рухаються і зупиняються на центральних вулицях міста, а не їдуть по другорядних до вокзалу, як це передбачено схемою руху та угодою. Внаслідок цього, приміські маршрутки забирають на себе пасажирів міського транспорту та підривають роботу ТТУ.

Також така неупорядкованість призводить до ускладнення руху транспорту на центральних вулицях міста та погіршенню екології.
Введення систем GPS-контролю дасть можливість повніше бачити картинку руху транспорту в місті, та реагувати на порушення з боку перевізників", – написав Демчик.

Зазначимо, що ще у 2012 році у міськрад розказували про маршрутки з GPS-навігацією, втім житомиряни так і не змогли контролювати рух транспорту.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here