Home Місто В Житомирі багатодітним матерям вручили нагороди. ФОТО

В Житомирі багатодітним матерям вручили нагороди. ФОТО

175

Сьогодні, 19 травня, на II пленарному засіданні восьмої сесії міської ради відбулося урочисте вручення посвідчень «Мати-героїня» двом житомирянкам.
 
Про це інформують на сайті міськради.

Відповідно до Указу Президента України №198-2016 від 7 травня 2016 року «Про присвоєння почесного звання «Мати – героїня»» за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, для всебічного їх розвитку почесне звання «Мати-героїні» було вручено Мазун Наталії Сергіївні, яка народила і виховала восьмеро дітей, а також матері сімох дітей Чирковій Ірині Володимирівні.

Привітали житомирянок із отриманням високої державної нагороди  та подякували за легку роботу – виховання підростаючого покоління міський голова Сергій Сухомлин та секретар міської ради Наталія Чиж.
 
 

Загалом, 269 житомирянкам присвоєно Почесне звання України «Мати-героїня». Жінки, яким присвоєно відповідне звання, передбачено виплату одноразової виплати у десятикратному розмірі прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб. У місті налічується 1556 багатодітних сімей, в яких виховується 4990 дітей, з них 50 сімей виховують по 5 і більше дітей.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here