Home Місто В Житомирі іноземці ознайомилися із етапами підготовки десантників. ФОТО

В Житомирі іноземці ознайомилися із етапами підготовки десантників. ФОТО

158

На базі Навчального центру Високомобільних десантних військ Збройних Сил України, що в Житомирі, пройшла робоча зустріч посадових осіб Командування ВДВ ЗС України та Навчального центру на чолі із заступником командувача полковником Володимиром Івановим з делегація Збройних Сил Сполучених Штатів Америки та Збройних Сил Великої Британії.

В ході робочого візиту відбувся брифінг. В рамках якого, начальник Навчального центру ВДВ підполковник Святослав Щербина, поділився досвідом підготовки особового складу. Доповів про досягнення в зборі, аналізі та опрацюванні нових навчальних методик, заснованих на передовому досвіді офіцерсько-сержантського інструкторського складу центру, здобутого з зоні проведення АТО.

Окремо було зазначено про ефективність двохсторонньої співпраці з британськими колегами, результатом якої стало проведення спільних програм-тренінгів для інструкторів центру в липні, серпні та вересні. Були обговорені перспективи подальшої співпраці вже у розширеному міжнародному форматі, із залученням представників Збройних Сил Сполучених Штатів Америки.

Після брифінгу міжнародна делегація відвідала загальновійськовий полігон ВДВ, де ознайомилася з матеріально-технічною базою, спостерігали за деякими етапами навчання, тренування та бойового злагодження як мобілізованих «крилатих піхотинців», так і військовослужбовців – контрактників бригад ВДВ.

В ході зустрічі гості розповіли про свій досвід побудови навчально-тренувальних циклів на полігонах своїх країн, систему й методологію підготовки.

Прес-служба Навчального центру ВДВ

 


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here