Home Місто В Житомирі стартує акція ”Допоможи АТО” по укомплетуванню ліками аптечок для військових

В Житомирі стартує акція \”Допоможи АТО\” по укомплетуванню ліками аптечок для військових

122

 Завтра, 5 грудня, стартує акція «Допоможи АТО!», яку проводить Центр волонтерської допомоги «Сила Людей». Захід проходитиме 3 дні – з 5 до 7 грудня (з 10 до 20 год.) біля аптек «Аптекарь» в ТРЦ Глобал.

«Всі, хто бажає допомогти учасникам АТО, можуть придбати медикаменти зі списків, які нададуть волонтери. У списках – лише найнеобхідніші ліки», – розповіла Аліна Лісова, координатор заходу.

Одним із напрямків роботи Центру волонтерської допомоги  є  виготовлення індивідуальних аптечок.

«Після випробування сумок-аптечок, які ми шили влітку на Михайлівській, ми врахували всі побажання військових та удосконалили наступні партії. Ми шиємо аптечки з системою кріплення «Моллі». Ця система дозволяє розміщувати аптечку на будь-якому місці бронежилета, розгрузки, а також на поясі», – розповів керівник Центру волонтерської допомоги   Дмитро Кропачов.

На сьогодні волонтери пошили, укомплектували й передали військовим кілька сотень аптечок. Наразі готові ще 250, для яких і планують зібрати медикаменти у найближчі 3 дні.  

Військовим зараз також дуже потрібні не лише ліки, а й харчі, теплий одяг, валянки, буржуйки, білі маскувальні халати та маскувальні сітки. Речі також можна приносити волонтерам, які стоятимуть у з 5 до 7 грудня біля аптек, або звертатися за адресою: Вітрука, 9-В.

Додаткову інформацію можна отримати в координатора заходу за телефонами: (097) 850 88 83, ( 093) 739 71 77.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here