Home Місто В Житомирі університетська бібліотека передала книги бійцями 95-ї бригади. ФОТО

В Житомирі університетська бібліотека передала книги бійцями 95-ї бригади. ФОТО

211

Днями бібліотека ЖДУ імені Івана Франка передала близько трьохсот книжок військовослужбовцям з 13 окремого батальйону. Від тепер бійці зможуть брати літературу в клубі на абонемент та читати на дозвіллі.

Це вже вдруге бібліотека передає книги для військових. Після першої акції студенти та викладачі не припинили приносити літературу для солдат, тому бібліотека вирішила продовжити акцію.

Про це інформує прес-центр ЖДУ ім.І.Франка.

Військовослужбовці запевняють, що потреба у книжках є. «У багатьох містах на Сході нічого немає: електроніка відпадає, інтернету немає, не завжди можна увімкнути телевізор. Тому ми повертаємося до книжок. Таким чином люди відпочивають», – коментує військовий Олег Мухін.

Бібліотекарі відбирали книжки орієнтуючись на смаки та сподобання сучасної молоді. Тому для бійців передали літературу різноманітного характеру: детективи, книги релігійної тематики та історичного й філософського жанру, українську та російську класику, художню літературу.

Директор бібліотеки Броніслава Ренькас каже, що на книги можна робити замовлення й надалі. Адже факультети досі постійно приносять літературу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here