Home Місто В Житомирі військових вчитимуть долати бойові травми

В Житомирі військових вчитимуть долати бойові травми

148

В Житомирі 8-9 вересня проведуть тренінг подолання бойової травми від Wounded Warrior Ukraine.

Цей унікальний тренінг відображає міжнародний досвід психологічної реабілітації військовослужбовців. Тренінг створила Дітте Марчер, директор Bodynamic International, громадський діяч, правозахисник, данський тілесно-орієнтований психотерапевт із багаторічним стажем, співавтор методики для роботи з шоковою травмою та ПТСР. Впродовж 20 років співпрацювала як спеціаліст із розв’язання конфліктів з організацією «Лікарі без кордонів» на Близькому Сході, у країнах колишньої Югославії та Африки. Наразі заснувала у Данії реабілітаційну програму для військових, що потерпають від наслідків психологічних травм, отриманих під час бойових дій у гарячих точках планети.
Побудований на концепціях бодинаміки (данська школа тілесно-орієнтованої психотерапії) та діє за принципом “рівний-рівному” (Peer-to-Peer Support).

Про  повідомляють у соцмережі.

Місце проведення: м. Житомір, вул.Пушкінська, 27, гарнізонний Будинок офіцерів.

Навчальний тренер: Олег Гуковський – бодинаміст-практик, тренер Wounded Warrior Ukraine, голова Тернопільського обласної філії Української спілки психотерапевтів, член Європейської Психіатричної Асоціації (ЕРА), член Психологічної Кризової Служби. Співзасновник ГО “Центр психологічного розвитку “КОРА”.

Ко-тренер: Валерій Ільчук – боєць 2-ї штурмової роти 5-го окремого батальйону Добровольчого Українського корпусу ПС. Займав посаду заступника командира роти. Приймав участь у боях в районі Донецького аеропорту. Має медичну освіту. Інструктор з тактики, інтуітивної стрільби та прикладного рукопашного бою.

Анкета на тренінг подолання бойової травми Wounded Warrior Ukraine.
http://woundedwarriorukraine.org/application-training-full/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here