Home Місто В Житомирській області відремонтували відрізок траси Васьковичі – Шепетівка

В Житомирській області відремонтували відрізок траси Васьковичі – Шепетівка

146

 

На Житомирщині завершили капітальний ремонт відрізка дороги загального користування державного значення Р-49 Васьковичі – Шепетівка.

Загальна протяжність ремонту склала 7,7 км.

Перевірили результат ремонту сьогодні, 20 листопада, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич та голова обласної ради Володимир Ширма.

«Раніше щодо цієї ділянки мали найбільше нарікань від громади. Тепер тут дорога європейського рівня – капітальний ремонт 7,7 км, 2 мостів, розширення проїжджої частини. Це результат ініціативи Президента України щодо створення Дорожнього фонду. Тільки в цьому році область змогла спрямувати на ремон державних і місцевих доріг понад 1,3 млрд грн. Очікуємо, що за 3 роки більшість доріг Житомирщини будуть європейської якості», – зазначив Ігор Гундич.

На відрізках автомобільної дороги Р-49 (км 77+500 – 81+400 та км 81+400 – 85+200) розширили проїжджу частину, влаштували два шари асфальтобетону та здійснили капітальний ремонт двох мостів.

Загальна вартість ремонту склала 101,216 млн грн. Роботи виконувала підрядна організація ПП «Автомагістраль».

Під час робіт здійснювався чотирирівневий контроль якості робіт.

За словами керівника області, в області також завершили ремонт на дорозі М-21 Виступовичі-Житомир-Могилів-Подільський у сторону Овруча, тривають ремонти на дорогах місцевого значення, які у цьому році набули безпрецедентних масштабів, адже на них було виділено більше 600 млн грн з дорожнього фонду. Також залучили на ремонти доріг 60 млн грн з митного експерименту.

У наступному році ремонт Р-49 Васьковичі – Шепетівка продовжиться.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here