Home Місто Валентина Семенюк-Самсоненко розповіла, як варить варення з медом на Житомирщині

Валентина Семенюк-Самсоненко розповіла, як варить варення з медом на Житомирщині

Валентина Семенюк, екс-голова Фонду держмайна доглядає за городом на Житомирщині, пише Газета по-українськи.

«Щовесни їду в село до батьків на Житомирщині. Маємо 37 соток. Уже наквасила огірків. Батько тримає пасіку. То варення зі смородини і малини варю з медом. Заливаю ним перекручені ягоди і ставлю в холодильник», – каже Самсоненко.

Цукровий діабет жінка вилікувала, та досі дотримуюся дієти.

«Консервувати почала ще у школі. Тоді по-іншому вижити не було як. Мама працювала на буряках. Батько — будівельник. Любила квасити в бочці помідори, огірки, яблука, грушки. Зараз усе можна купити в магазині, але намагаюся їсти тільки своє», – каже Самосненко.