Home Місто «Готель чи приватний будинок»: Крігер хоче будуватися навпроти ексначальника ДАІ Житомирщини Недільського

«Готель чи приватний будинок»: Крігер хоче будуватися навпроти ексначальника ДАІ Житомирщини Недільського

588

Відомий житомирський бізнесмен Леонід Крігер хоче будувати апартаменти неподалік річки Тетерів та прямо біля реконструйованої набережної у Житомирі. Земельна ділянка площею трохи більше 14 соток, яка знаходиться у його приватній власності, розміщена навпроти будинку колишнього начальника управління ДАІ в Житомирській області Володимира Недільського.

Після оприлюднення проєкту рішення на сайті міської ради, журналісти «Першого житомирського» вирішили поцікавитися, хто ж планує будуватися у згаданому місці. Адже в самому проєкті рішення точної адреси не виявилося.

Проєкт передбачає надання дозволу на розроблення детального плану території кварталу обмеженого провулками: Береговий, 3-й Чуднівський у місті Житомирі. 

Саме він має розглядатися на другому пленарному засіданні сесії міської ради. Адже земельні питання на сесії не розглядали та вирішили розділити її на два засідання. Але дивним є те, що в самому проєкті рішенні сесії точна адреса земельної ділянки не вказана. 

Тож у згаданому документі, ймовірно, мова йде про земельну ділянку з кадастровим номером: 1810136600:03:036:0038, яка, відповідно до інформації Держгеокадастру, й належить Крігеру Леоніду Фрідріховичу. Цільове призначення земельної ділянки — для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Журналістам вдалося поспілкуватися з паном Леонідом. Під час телефонної розмови він підтвердив інформацію про намір будуватися на власній земельній ділянці.

«Апартаменти хочу будувати. Апартаменти з правом здачі в оренду. Це моя приватна земельна ділянка. Я хочу спроєктувати свій житловий будинок», — пояснив Леонід Крігер.

Разом з тим, журналістам з власних джерел стало відомо, що будувати поблизу набережної хочуть саме готель, але перевірити цю інформацію поки не можливо.

«Перший житомирський» буде слідкувати за подіями, які розвиватимуться на наступному пленарному засіданні «земельної» сесії, та у разі подробиць, обов’язково інформуватиме своїх читачів.


 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here