Home Місто Йорданський монарх відзначив бойовий модуль «Дуплет» Житомирського бронетанкового заводу

Йорданський монарх відзначив бойовий модуль «Дуплет» Житомирського бронетанкового заводу

198

Інноваційний бронеавтомобіль «Дозор-Б» із бойовим модулем «Блік-2М», бойові модулі «Дуплет» і «Штурм БМ-3М», гармати ЗТМ-1 та ЗТМ-2 привернули особливу увагу Йорданського Короля Абдалли ІІ бін аль-Хусейна  на XI Міжнародній виставці сил спеціального призначення «SOFEX 2016». Захід проходить у місті Амман, Йорданське Хашимітське Королівство.

Про це інформуютьв "Укроборонпромі".

Йорданський монарх особливо відзначив перспективний бойовий модуль «Дуплет», розроблений ДП «Житомирський бронетанковий завод». Схвальні відгуки йорданської сторони також були адресовані бойовому модулю «Кастет». Спеціально для презентації на виставці його було встановлено на один із зразків танків Йорданських збройних сил.

Свої найновітніші розробки на «SOFEX 2016» продемонстрували: ДП «Житомирський бронетанковий завод», ДП «Київський бронетанковий завод», ДЗТІП «Промоборонекспорт», ДП «Львівський бронетанковий завод», ДП «НТК «Завод точної механіки» та інші.

Виставка «SOFEX» заснована у 1996 році його величністю Королем Йорданського Хашимітського Королівства Абдаллою ІІ бін аль-Хусейном. Захід проводиться кожні два роки у м. Амман і збирає велику кількість представників як з приватного, так і з державного сектору, з багатьох країн світу.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here