Home Місто За ніч на дороги Житомира висипали 217 тонн піскосуміші, – мерія

За ніч на дороги Житомира висипали 217 тонн піскосуміші, – мерія

626

У Житомирі в ніч з 10 на 11 січня комунальники висипали на дороги та тротуари міста 217 тонн піщано-солевої суміші.

Про це повідомляє мерія.

Зазначають, що техніка працювала і на проїжджій частині, і на тротуарах. Станом на 6 ранку задіяно 9 одиниць підмітальної техніки та 135 працівників.

«Вночі працювало 10 одиниць по вулицях міста: просипання, прочищання і ще раз просипання. Зараз друга зміна працює вулицями міста, які не встигли просипати і прочистити вночі. Що стосується тротуарів, так як у нас не відбулися торги щодо керуючих компаній, зараз прочищають тротуари комунальні підприємства, працюють з третьої години ночі. Є перелік вулиць на яких тротуари вже прочищені і які прочистять за найближчі кілька годин. На комунальному підприємстві цілодобово працює черговий, який приймає дзвінки від житомирян, інформація опрацьовується і ми одразу реагуємо на звернення. Щодо піскосуміші, то її вистачить до кінця січня, паралельно оголошено торги на закупівлю солі», — повідомив Олександр Шевчук, заступник міського голови.

Нагадаємо, КП УАШ вже тричі оголошувало тендери на купівлю солі на 15 та 17 млн грн, договори за якими розривали після сплати 200 тис. грн та 2,3 млн грн. За результатами третього тендеру КП УПШ має намір укласти договір на 5,9 млн грн з ТОВ «Торговий дім «КИП і КО». Згідно з його умовами, тонна солі коштуватиме понад 9 тис. грн, тоді як при попередніх закупівлях – 8,5 тис грн.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here