Home Місто Завтра Житомир візьме участь у «Майдан’s»

Завтра Житомир візьме участь у «Майдан’s»

77
Завтра 200 житомирян братимуть участь у танцювальному проекті «Майдан’s». Учасники від Житомира презентуватимуть під час танцю наше місто, його історію та відомих людей.
 
Побачити виступ житомирської команди можна буде завтра о 18.00 год. у прямому ефірі на телеканалі «Інтер».
 
Як розповіла хореограф проекту Ольга Костюшко, Хореограф повідомила, що під час презентації танцю буде показано одну із відомих на весь світ особистостей Житомира. Проте кого – не відкриває секрет, повідомляє прес-служба міської ради. 
 
Особливістю нашої команди, говорять хореографи, є те, що до її складу входять усі житомиряни, без відомих на всю країну зірок. Втім, це не завадить житомирським учасникам гарно виступити і представити своє місто на достойному рівні.
 
Наступний, уже конкурсний виступ Житомира відбудеться 25 серпня 2012 року. Організатори зазначають, що участь у цьому турі візьмуть 400 житомирян.
 
Усі команди будуть розділені за територіальним принципом на чотири дивізіони – Захід, Схід, Північ та Південь. Кожен дивізіон представлятимуть по три команди відповідного регіону.
 
За Північ у боротьбу вступають Житомир, Чернігів та Черкаси, за Схід – Харків, Дніпродзержинськ та Кривий Ріг; Захід споряджає на танцювальний баттл Івано-Франківськ, Львів і Чернівці; честь Півдня захищають Одеса, Миколаїв і Севастополь. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here