Home Місто Житомирська область – перша по наповненню бюджету Лікарняної каси

Житомирська область – перша по наповненню бюджету Лікарняної каси

188

Асоціація працівників лікарняних кас України прагне задовольнити потребу громадян в отриманні високоспеціалізованої медичної допомоги. Ця теза була основною на звітно-виборчій конференції, що проходила в Житомирському обласному діагностичному центрі. Про досягнення асоціації розповів голова правління Валентин Парій:
«Що дуже важливо, ми зуміли підготувати нову формацію фахівців, які зовсім по іншому думають, по іншому підходять до лікування і це початок справи, яку потрібно сьогодні розвивати».
На сьогоднішній день в лікарняній касі зареєстровані майже 700 тисяч людей. Найбільше в Житомирській, Миколаївській, Полтавській та Чернігівській областях. У минулому році на медикаментозне забезпечення було направлено понад 83 мільйони гривень. Послугами лікарняної каси скористались практично півмільйона чоловік або 70% від загальної кількості зареєстрованих.
По наповненню бюджету організації Житомирщина – перша. Так, у 2010 році наша область перерахувала 30 мільйонів, Полтавська – 9 з половиною мільйонів і Чернігівська – 8 з половиною мільйонів гривень. 

Житомирська хвиля

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here