Home Місто Житомирське Полісся розгромило Авангард у Краматорську

Житомирське Полісся розгромило Авангард у Краматорську

174

У матчі 11 туру Першості України з футболу, який відбувся 05 листопада в Краматорську, житомирський ФК "Полісся" упевнено обіграв місцевий "Авангард".

Матч завершився з рахунком 3:0 на користь житомирян. Перемогу нашій команді принесли голи Андрія Понєдєльніка, Ярослава Галенко та Максима Гавриленко.

Про це повідомляє Спортивний Житомир.

Команди почали поєдинок досить рівно, але перший небезпечний момент створили гості: Ярослав Галенко здорово бив з меж штрафної зони, але трохи не зумів влучити в дальній кут воріт Микити Якубенко. Далі житомиряни лише продовжило нарощувати свою перевагу, а небезпека попереду виходила все від того ж Галенко. Так само був активний і Денис Галенков.

Полісся контролювало гру і атакувало, але Авангард не соромився закриватися в захисті і сподіватися на контратаки та стандартні положення. У кінцівці тайму господарі могли відкрити рахунок після кутового, але Сорокіну не вдався акцентований удар з непоганої позиції. У підсумку команди пішли на перерву з нулями на табло, що більше влаштовувало саме Авангард.

Полісся почало другий тайм непогано, що в підсумку втілилося в гол на 55-й хвилині. Результативна атака почалася після викиду м’яча з ауту, потім Денис Галенков зробив точну подачу в штрафну, де Андрій Понєдєльнік переграв на другому поверсі суперників і точно вбив м’яч в кут воріт Якубенко. 1:0 – житомиряни забили справедливий м’яч, на який напрацювали.

А вже через три хвилини Полісся забило другий гол. Вадим Жук скинув м’яч вільному Ярославу Галенко, а той приголомшливо пробив з-за меж штрафного точно в ближній кут – 2:0. Вже до 60-й хвилині житомиряни зробили солідну заявку на успіх, але потім змогли і зовсім зняти всі питання на 76-й хвилині: здалося, що після подачі кутового Денис Галенков замкнув м’яч в сітку, але насправді «сухий лист» записав на свій рахунок Максим Гавриленко, який закрутив м’яч у сітку від кутового прапорця (саме на нього записали гол). 3: 0.

В результаті Полісся могло забивати ще, але вистачило і трьох м’ячів. Житомиряни спокійно довели справу до перемоги і поліпшили своє становище у верхній частині турнірної таблиці, піднявшись на п’яте місце. Авангард займає передостанню, 15-ю позицію, випереджаючи лише херсонський Кристал.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here