Home Місто Житомирські ліквідатори ЧАЕС отримали нагороди

Житомирські ліквідатори ЧАЕС отримали нагороди

132

Днями в Києві відбулося урочисте нагородження Знаком народної пошани «За громадський подвиг» ліквідаторів на Чорнобильській АЕС, приурочене до 30-ї роковини цієї трагічної події.

Представники ДП «Український Дім» та Всеукраїнське об’єднання громадян «Країна» нагороджували представників областей України.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Нагороди отримали й представники Житомирської області:

ГОРШКАЛЬОВ Сергій Юхимович – колишній заступник начальника управління – начальник відділу з питань цивільного захисту та організації служби Житомирського міського управління Головного управління МНС України в Житомирській області, підполковник служби цивільного захисту у відставці.

– МОСТОВИЧ Валерій Віталійович – колишній начальник караулу 3-ї воєнізованої пожежної частини, м. Житомир, управління державної пожежної охорони УМВС України в Житомирській області, майор внутрішньої служби у відставці.

– ТОВЯНСЬКИЙ Олег Ярославович – колишній заступник начальника по роботі з особовим складом загону технічної служби управління державної пожежної охорони УМВС України в Житомирській області, полковник внутрішньої служби у відставці.

– СТОЖОК Микола Михайлович – полковник, начальник штабу цивільної оборони Житомирської області та м. Житомира в період з 25.02.1982 по 17.03.1992.

БИЧКОВСЬКИЙ Борис Іванович – колишній заступник начальника управління з надзвичайних ситуацій облдержадміністрації в період з 1997 по 2001 роки, полковник медичної служби.

– ТОРГОНОСЬКИЙ Михайло Опанасович –полковник міліції у відставці, на момент аварії перебував на посаді заступника начальника Овруцького районного відділу.

– КУЛИКІВСЬКИЙ Олег Дмитрович –  на момент аварії перебував на посаді помічника оперативного чергового ЧЧ УБОЗ. 

 

– ОЧЕРЕТНИЙ Валерій Сергійович   – пенсіонер ОВС, полковник міліції у відставці – на момент аварії перебував на посаді старшого інспектора по дозвільній системі Корольовського районного відділу.

Читайте також: Житомирських ліквідаторів аварії на ЧАЕС просять поділитися спогадами 30-річної давнини

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here