Home Місто Житомирські пенсіонери можуть безкоштовно зняти пенсію в будь-якому банкоматі

Житомирські пенсіонери можуть безкоштовно зняти пенсію в будь-якому банкоматі

122

1 квітня 2013 «Банк Національний кредит» запустив послугу безкоштовного зняття готівки з пенсійних карток у всіх банкоматах банків України.

З квітня 2013 всі клієнти «Банку Національний кредит», що обслуговуються по пенсійній програмі, отримали можливість безкоштовно знімати пенсії і соціальні виплати в будь-яких банкоматах банків України. Послуга автоматично підключена до всіх картах Debit MasterCard тарифної програми «Соціальна».

Згідно з новими умовами, щомісяця не тарифікуються дві операції зі зняття готівки з карток Debit MasterCard за тарифною програмою «Соціальна» у всіх банкоматах України.

За додаткові операції зі зняття готівки з карток протягом місяця в банкоматах банків-партнерів та інших українських банків стягується комісія в розмірі 0,6% (min 3 грн.) Від суми транзакції.

У відділеннях Банку Національний Кредит, як і раніше, всі операції по зняттю готівки не тарифікуються.

«Ми провели аналіз транзакцій по базі клієнтів, що обслуговуються в Банку по пенсійній програмі. Так, переважна їх більшість знімають готівку з карти один або два рази на місяць. Фактично, для таких клієнтів одержання пенсії з картки в банкоматах країни буде абсолютно безкоштовним », – говорить Сергій Чернов, начальник Управління платіжних карток.

За його словами, цей крок дозволить не тільки наростити базу клієнтів-пенсіонерів Банку, але й стимулюватиме їх використовувати карту як засіб платежу.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here