Home Місто Житомирські викладачі готові надавати професійну психологічну допомогу учасникам АТО

Житомирські викладачі готові надавати професійну психологічну допомогу учасникам АТО

152

Викладачі кафедри соціальної та практичної психології ЖДУ ім. І. Франка продовжують готуватися до психологічної роботи з учасниками АТО, їх сім’ями та вимушеними переселенцями. 

 

З цією метою у травні-червні 2015 року 18 викладачів кафедри соціальної та практичної психології соціально-психологічного факультетуІ. А. Гречуха, Т. М. Шапран, І. В. Кирильчук, К. П. Гавриловська) пройшли навчання за відповідними програмами. Про це інформує прес-служба університету. На першому етапі викладачі взяли участь у чотирьохденному навчальному семінарі «Основи травмофокусованої когнітивно-поведінкової психотерапії».

 

Тренери — Вікторія Горбунова та Віталій Климчук.

 

На другому етапі, 20-21 червня 2015 року викладачі кафедри взяли участь у науково-практичному семінарі на тему: «Групові методи психотерапії і психологічного консультування в програмах реабілітації учасників АТО та їх сімей».

 

Ведучий семінару — офіційний викладач і супервізор практики міжнародного класу ППЛ, кандидат психологічних наук, доцент Максим Євгенович Жидко.

Тепер у Житомирі є сертифіковані спеціалісти, які можуть працювати з людьми, які пережили травмуючі події, у тому числі і з учасниками АТО, їх сім’ями та вимушеними переселенцями.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here