Home Місто Житомирські військові вибороли перехідний кубок газети “Крила України” з футзалу

Житомирські військові вибороли перехідний кубок газети “Крила України” з футзалу

112

У Вінниці фінішувала 9-та відкрита першість Повітряних Сил Збройних Сил України з футзалу на Кубок Друкованого органу Міністерства оборони України газети “Крила України” та Вінницької спортивної громадської організації “Обласна федерація футболу”.

Участь у Відкритому чемпіонаті приймало одинадцять команд, які представляють військові частини і установи, фізкультурні спортивні товариства та військові навчальні заклади з Донецька, Харкова, Миколаєва, Житомира, Хмельниччини, Києва і області.

Про це повідомляє регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

За регламентом змагань команди були розділені шляхом жеребкування на три групи. Три кращі команди у своїх групах боролися за перше-третє місця. Команди, які посіли другі позиції у групах визначали володарів місць з 4-го по 6-те, і так далі.

Володарем головного призу – перехідного кубку стала збірна команда військовослужбовців та курсантів Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова Державного університету комунікацій, яка у боротьбі за трофей з рахунком 3:1 здолала опір своїх візаві з Харківського університету Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба.

Третю сходинку п’єдесталу посіла команда офіцерів Національного Університету оборони України. Капітан команди “бронзових” призерів підполковник Олександр Петрачков підкреслив, що рівень команд-учасниць Вінницького турніру з року в рік помітно зростає і боротися за найвищі нагороди стає все важче.

Переможець і призери першості, отримали малі кубки від Вінницької спортивної громадської організації “Обласна федерація футболу” і дипломи від командувача Повітряних Сил ЗС України.

П’ять кращих гравців турніру у різних номінаціях за їхніми амплуа, яких було визначено спільним рішенням суддівської колегії: підполковник Олег Ступак (НУОУ), капітан Сергій Голунов (Вінницький гарнізон), старший сержант Андрій Коротя (ХУПС), старший солдат Костянтин Мазур (Вінницький гарнізон) та курсант Юрій Сичевський (ЖВІ), отримали іменні грамоти від командувача Повітряних Сил та призи і цінні подарунки від Вінницької обласної федерації футболу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here